Vandaag geopend 10:00 - 19:00

Vandaag geopend 10:00 - 19:00

Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor APK Keuring of totaalonderhoud aan uw auto. Als volledig onafhankelijk autobedrijf zijn wij in staat om uw auto tegen een zeer scherpe prijs te onderhouden.

Wat kunt u bij ons verwachten:

APK alle merken auto’s en lichte bedrijfswagens

Is uw auto toe aan een APK-keuring? Onze gediplomeerde APK-keurmeester is u graag van dienst. Bij de APK-keuring controleren we of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, banden, verlichting, wielophanging, schokbrekers , stuurinrichting, carrosserie en uitstoot. We gaan zorgvuldig te werk en nemen vooraf contact met u op om te overleggen over eventuele reparaties.

Totaal onderhoud alle merken auto’s en lichte bedrijfswagens

Hoogwaardig onderhoud en reparatie, voor elk merk en type auto.

Leverancier van zomer en winterbanden

Autobanden zijn er in vele soorten, maten en merken. Dit maakt het soms lastig om een goede keuze te maken. Wagenmaker Auto’s adviseert u graag over de juiste banden, die passen bij uw auto en rijvoorkeuren. Bij het vervangen van uw banden, kunnen wij uw auto ook uitlijnen en balanceren. Alles voor een optimale rijervaring. En met ons eigen bandenhotel kunt u ook voor opslag van uw banden bij ons terecht. Zo verzorgen we uw winter- en zomerwissel op het moment dat het u uitkomt.

Airco service

In de warme maanden houdt de airco u fris achter het stuur en in de herfst en winter zorgt de airco voor een vochtvrije auto. Om uw airco goed te laten functioneren, is het verstandig deze regelmatig te laten controleren en onderhouden. Wagenmaker Auto’s beschikt over de juiste kennis en apparatuur om uw airco van goede service te voorzien. We controleren uw airco en testen alle belangrijke componenten. Indien nodig reinigen we de airco, om bacteriën en vieze geurtjes tegen te gaan. Tot slot kunnen uw airco ook bijvullen met koudemiddel. Zodat u weer fris op weg kunt.

 

Afspraak maken?

Wilt u het onderhoud van uw auto door ons laten doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uw ontvangt een duidelijke prijsopgaaf zodat u weet waar u vooraf aan toe bent, wel zo fijn!

Contact opnemen

Openingstijden