Vandaag geopend 10:00 - 19:00

Vandaag geopend 10:00 - 19:00

Wij streven ernaar om auto’s aan te bieden van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Het risico bestaat echter altijd dat een auto tegen de verwachting in stuk gaat of bepaalde mankementen vertoont. Het is vervelend als dit in een korte tijd na de aanschaf gebeurd. Om zeker te zijn dat u niet voor onverwachts hoge kosten komt te staan bieden wij garantie op uw auto. Onze garantie dekt alle vormen van slijtage, op de motor en koppeling, die redelijkerwijs niet door uw of andermans toedoen zijn veroorzaakt.

Bij aankoop van een auto kunt u ervoor kiezen om voor een bepaalde periode van 1, 3 of 6 maanden garantie af te sluiten. De meeste auto’s die worden aangeboden door Wagenmaker Auto’s worden geleverd met een (gratis) garantie. Dit staat dan ook vermeld in de advertentie van de auto die wordt aangeboden.

Voor een gekozen periode zit er garantie op de motor en koppeling. Dit betekent dat alle kosten die zijn ontstaan door slijtage/mankementen aan de motor volledig voor Wagenmaker auto’s zijn. Wel dient de koper de auto aan te bieden aan wagenmaker auto’s en haar de tijd gunnen voor reparatie en aanschaf van eventuele onderdelen.

Heeft u een van onze auto’s op het oog en zit daar geen garantie op? U kunt kiezen uit de volgende paketten:

Bronze

  • 1 maand garantie op de motor en de koppeling
€150

Inclusief BTW

Silver

  • 3 maanden garantie op de motor en de koppeling
€300

Inclusief BTW

GOLD

  • 6 maanden garantie op de motor en de koppeling
€500

Inclusief BTW

Openingstijden